Valentin Psykoterapi

Gasværksvej 10B, 1656 København V

Kontakt mig her - på mobil 27 29 17 34, så finder vi en tid til en gratis for-samtale.

Kontakt mig her for en aftale

Er du nysgerrig på, hvad terapi er – Kontakt mig her for en aftale.

Det kan være, at du endnu ikke er helt afklaret med, om terapi er noget for dig. Det er helt i orden. Du har nemlig mulighed for at booke en gratis for-samtale med mig, hvor du kan få afklaret, om terapi overhovedet er noget for dig og ikke mindst, om kemien mellem dig og mig er i orden. Tilbuddet om en gratis for-samtale er med til at sikre, at du ikke spilder din tid og dine penge.

Udfyld formularen med dit navn, email og en kort besked, om hvad du eventuelt ønsker, at vi skal arbejde med, så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt. 

Du kan eventuelt skrive dit mobilnummer i beskedboksen, hvis du gerne vil ringes op.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Mobil

Ring eller skriv gerne en besked på 27 29 17 34, hvis du ønsker at blive ringet op eller aftale et tidspunkt for en gratis for-samtale. Så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Email

Du kan også skrive en mail til Valentinpsykoterapi@protonmail.com

Hvis du allerede er sikker på, at du gerne vil prøve at gå i terapi hos mig, kan du booke en aftale her!

Klientudtalelse


"...Denise skabte fra starten et trygt og varmt miljø, hvor jeg havde det nemt med at være ærlig med mig selv og mine følelser. 
Denise har, for mig, bekræftet værdien af terapi. Hun har hjulpet mig med at skabe en sundere selvopfattelse og åbnet nogle anderledes tankemønstre, der hjælper mig i hverdagen. Stor anbefaling herfra <3"

Kontakt mig for en gratis for-samtale